Monday, March 16, 2009

Disabled System Restore Windows Xp

Step by step for disabled System Restore in your Coumputer.

1. Open the Properties of tour computer. Click windows "START" button or open your windows explorer if your computer show classic start menu. Right click on "My Computer", then choose "Properties".


2. After properties windows opened Choose "System Restore" then click to enabled option "Turn off System Restore on all drives".


3. Click "Yes" button.


4. Your System Restore has been turn off. Click "Ok" to finish.



Learn to can.. :)

5 comments:

  1. nice information, i will do it to increase my knowledge about Windows

    ReplyDelete
  2. sobat guna system restore un tuk pa sih
    coment comet juga di posting ane ya

    ReplyDelete
  3. System restore digunakan untuk mengembalikan konfigurasi windows pada kondisi sebelum di restart jika pada saat di restart windows mengalami crash karena kesalahan konfigurasi.

    Bisa juga digunakan untuk mengembalikan kondisi windows pada waktu tertentu. Misalkan sebelum di install aplikasi.

    ReplyDelete
  4. emangnya besar yah pengaruh ke system kalo system restore aktip?

    ReplyDelete
  5. tergantung system kamu sih. kalau system kamu sering di ubah ubah konfigurasinya, ato sering install berbagai aplikasi. mungkin bermanffat banget jika gunain system restore. tapi kalo jarang banget konfigurasi, ato yakin gak bakal kena virus ya mending matiin aja system restore nya, biar bisa ngurangin sedikit pemakaian pada memory... :)

    ReplyDelete